Nok en blogg!!

Mange tenker sikkert "nok en blogg!!" "hva vil ho her oppnå".... ja da ja da! Nei oppnå noe har jeg ikke lagt ut noe store ambisjoner om, men liker å skrive... selv om jeg kan ha skrive feil i lange baner! MEN det stopper meg ikke!

Jeg er en voksne dame(hørtes virkelig gammel ut;))... 3 barn, 1 mann... gift! Hus 2 biler eller 1 og halv bil (konebilen funker knapt;)). Som bloggen heter, er jeg! En kone til en mann på sjøen. Å NEI han jobber ikke noe 2-4! Synes jeg hørte sukkene på lang vei ;) Her er det harabud... 5 på 5 av! Ja det er tøft... en mor og tre barn som gjerne skal i tre bursdager samme dag eller en skal på trening den dagen det er foreldremøte og en skal i bursdag! Ja det er litt av en kabal som skal gå opp!

Litt om min planlegging og hvordan hverdagen går opp kommer nok her etter hvert. Bloggen blir nok til etter hvert som jeg skriver! Eneste jeg på hånden med hjerte kan si at noe "perfekt" interiør blogg blir det nok aldri! Jeg elsker interiør og ha det fint rundt meg, men dessverre har jeg ikke tid ELLER energi til å "springe" rundt å style og ta de mest perfekte bilder ever! Nei dette blir nok en blogg om vår hverdag, vår veldig KAOTISKE hverdag! Livet mitt som offshore kone på godt og vondt. Kanskje til tider satt veldig på spissen, men sant! Noe tips kommer kanskje om alt mulig. 

Synes du dette høres ut som noe du kunne tenke deg å lese mer om, følg med! 

#familie #offshorewife #offshore #blogg #bloggno #bloggtips #nyblogg #mamma #hverdag

2 kommentarer

Norges beste vestkant

05.04.2016 kl.23:01

Herlig! Gleder meg til å følge bloggen din! Er offshore-frue jeg og forresten! Ha en fin kveld!

offshorewife

05.04.2016 kl.23:09

Norges beste vestkant: så flott:) velkommen som følger. Jeg må inn på din blogg også.
Ha en herlig kveld.

Skriv en ny kommentar

offshorewife

offshorewife

33, Ålesund

Kategorier

Arkiv

hits