Er du STRESSA?

Stressa? Jeg? Nei da ikke i det hel tatt! Særlig ikke om morgenen!  

Når klokka har ringt for lenge siden og du ikke har hørt den... våkner 20 minutt for sent! Ja da kan jeg love deg at da er det stress her i hus. Å de morgene vi har det mest travelt da kan du være helt sikker på at minste mann skal i hvert fall IKKE ha på de klærne jeg fant frem. Nei da skal han ha på den buksa som heng på tørkestativet VÅT! Ingen er fornøyde med frokosten, feil jakke, feil sko og i hvert fall feil lue på alle tre! YES!!! 

Når vi alle endelig er kommet i bilen må jeg faktisk sjekke en ekstra gang i speilet om jeg faktisk har maskara på begge øynene og har jeg børstet håret? 

Ja dette er en helt normal morgen hos oss... bortsett fra at vi forsover oss faktisk veldig sjeldent! Stresset er der alltid uansett. Av en eller annen merkelig grunn har vi ALLTID dårlig tid om morgen. Uansett hvor tidlig oppe vi er så ender alt i stress!

En mor og tre barn, ja da er en underbemannet kan du si! MEN snart er vi 2 mot 3 igjen;) SNART!!!

 

Ha en herlig da:)#blogg #bloggno #familie #stress #hverdag #offshorewife #everydaylife #morgen #barn #mamma #mother #children 

2 kommentarer

liveeriksen

07.04.2016 kl.20:33

Ååååh, som jeg kjenner meg igjen i dine morninger..jeg er også offshore-frue og vet alt om morgenrushet.

Her i heimen er det 4 åringen (jente) som virkelig prøver å styre skipet til enhver tid. Vil alltid stikk motsatt av hva enn som skal skje. ALT skal diskuteres og motarbeides ned til minste lille detalj.. en kompis av meg sa da han fikk sin første datter.."jenter er født hormonelle" og nå..13 år etterpå..har aldri vært mer enig ;-) guttakrutt er heldigvis litt mer samarbeidsvillige og gidder ikke det styret frøkna kjører. Mulig årsak at de er litt klokere av erfaring og veit det som regel ikke nytter. Men, må innrømme at jeg gleder meg villt til dagen gubbsnubben kommer hjem igjen fra bølgan blå :-))

offshorewife

07.04.2016 kl.20:43

liveeriksen: Hehe ja rart med det;) her er minste mann gutt og han styrer hele showet... Vi andre bare prøve å komme oss igjennom?? offshore livet er veldig spesielt... Både for barn og kone.
Ha en herlig kveld:)

Skriv en ny kommentar

offshorewife

offshorewife

33, Ålesund

Kategorier

Arkiv

hits