Jeg MÅ ha design merker!!!!

Hva er greia med dette maset om dyre design klær, vesker, briller, lommebøker m.m?? Jeg skjønner det rett og slett ikke! (Helt sikkert noe gale med meg!!?!!) Blir du et bedre menneske av å ha en veske fra Louis Viutton eller fra Channel?? Acne skjerf? Solbriller fra Dior? Er du fra en bra familie hvis du bruker kun design merker? Når ble det sånn at hvis du ikke kjøper noe "flotte" merker så er du ikke bra nok?

Husker jeg hadde kjøpt meg en tøff veske fra HM (kun kr 149!!!) og det var noen på jobb som sa at den var tøff... Og da "unnskyldte" jeg meg og sa at den BARE er fra HM og at det bare er en sånn jobb veske!!!? Etter jeg hadde sagt det tenkte jeg for meg selv: hvorfor sa jeg det? Si nå takk for F...!!!! Spiller nå vel ingen rolle hvor den kommer fra så lenge en er fornøyd med den selv tenker jeg.

Jeg lurer på hvorfor vi har blitt sånn....skal det være et tegn på suksess? For all del har du "haugevis" med penger og ingen økonomiske bekymringer så skjønner jeg det er lett å kjøpe det "beste"(som det vist kalles??!)MEN jeg har hørt folk (JA kjente/ familiemedlem i slekta) SPARE til ei veske til kr 10 000 og mer til!!!!

SJOKKA!!!!!

Jeg hadde ALDRI brukt sparepenger på ei veske jeg egentlig ikke har råd til... Eller jakke for den del! Nå er jeg et rothue, så dyre ting burde jeg aldri ha! Hadde jeg hatt mulighet til å kjøpe det da...! Nei takke meg til. Jeg kjøper klær, væske, sko og diverse som jeg har RÅD til! Å kommer det fra HM, Cubus, Vera Moda, Zarah.... Ja så synes jeg at det er det IKKE noe gale i!

Vil vi virkelig videreføre til barna våre at kjøper du klær hos "billig kjeder" (altså IKKE design klær) så er du mindre verdt???? Nei, mine barn lærer at vi kjøper det vi har råd til og forhåpentligvis så får vi satte av noen tusen hver måned til sparing! Å nei vi sparer ikke til noe design greie... Vi sparer til en bufferkonto så vi alltid har penger i bakhånd, reise, til en opplevelse sammen. Jeg vil MYE heller ha en opplevelse eller reise sammen med mann og barn enn ei jakke til 8-9 tusen over skuldra eller veske til fler foldige tusen! Men nå er nok jeg helt rar da... Eller?

Er design merka SÅ mye bedre at det er verdt å spare til eller bruke HELE klesbudsjette på den ene genser, jakka, sko osv? Ser du bare sååååå mye bedre ut? Jeg leste en gang noe om ei mor som KUN kjøpte design klær til sine små barn pga klær fra HM var dårlige og passet ikke hennes små(????) Ja da! Tenker jeg;) Tror ikke jeg skal si så mye om den saken!!

For all del jeg bruker penger på klær jeg og altså! Jeg velger å bruke penger på gode ytterjakke, skibukser, fjellklær osv! Men ei Canada goose jakke kommet du ALDRI til å se meg i!!!! Det er sikkert. Vi er en familie som er mye ute i skog og natur, mye på fjellet i skisesong så jo da vi legger litt ekstra penger i de klærna! MEN vi må ikke spare i månedsvis for å kjøpe det og vi har gjerne ei jakke i flere sesonger. Vel uten om barna da, de vokser jo fortere enn jeg klare å følge med. Her går noe klær i arv, noe gies vekk og noe går i søppelet!

Men mitt poeng er... Er dyrt det beste og det hotteste? Er du et "null" hvis du ikke eier design klær og tilbehør?

Se på bildene jeg fant under:

Første bildet er det ca kr 42 000 (!!!!!) som skiller prisen på veskene.

Andre bildet er der "bare" ca kr 11 500 (!!!)

Jeg tok feil på hva som var design og ikke. Hva tror du? Er du opptatt av at alt du eier og har er design og hvorfor?

#offshorewife #klær #vesker #bags #design #hm #hverdag #familieliv

7 kommentarer

Irene

23.04.2016 kl.22:57

Design merker har eg i grunn aldri brydd meg med. Men for all del, hver sin smak....

Men personlig har eg bedre ting å bruke ekstra penger på...ferie med barna, spare/buffer konto om det skulle være behov for det, bsu sparing/egenkapital til nytt hus (helst lite småbruk) ;-)

offshorewife

23.04.2016 kl.23:04

Irene: helt enig:):)

Turid

24.04.2016 kl.12:07

Det er sikkert media som er grunnen til at det er blitt slik, vi ser merkevarer overalt.. Selv bryr jeg meg ikke stort om vesken koster 200,- eller 2000,- eller 20000,- hehe :) Ha en fin dag :)

offshorewife

24.04.2016 kl.13:59

Turid: ja helt enig:):)

M A L I N

24.04.2016 kl.13:29

Ser ikke vitsen med å kjøpe så dyre vesker, når man kan få en like bra veske til et par hundre kroner :) Kjempe bra innlegg.. håper du tar turen innom bloggen min, akkurat startet :)

offshorewife

24.04.2016 kl.13:59

M A L I N: det skal jeg gjøre:)

Elena

25.04.2016 kl.12:59

Hadde jeg vært millionær så kunne jeg godt brukt 4000 kr på en veske. Men det er jeg ikke. Så da blir det en billig og like fin veske fra HM! 😂

offshorewife

25.04.2016 kl.13:02

Elena: samme her:):)

Skriv en ny kommentar

hits