Norgesferie!

Er det mange som har tenkt at nå skal vi kooooose oss på bilferie rundt om i Norge? Med tre unger i baksete som du tenker vil digge dette! Vi skal jo tross alt besøke haugevis med badeland, dyrepark og fornøyelsesparker. Dette blir kjempe gøy. Ingen ting er planlagt, men vi er forberedt til alt. Bilen er fullpakket til alle årstider og for all type overnatting. Til og med telt er med bare for å være sikker. Barna skal jo få oppleve ALT!! Det er jo viktig... Eller er det det??

Med vår flaks har vi sjelden solen på vår side! Føler at regnet følger oss innsett hvor vi drar. Typisk oss skjønner du! Kjøper inn haugevis med sommer klær og når høsten er kommet igjen er klærne knapt brukt. Ja ja nok om det!

Mitt poeng med hele ferien er at vi(okei, JEG!) er så utrolig flink til å planlegge en rolig ferie. I hvert fall så rolig så mulig;) MEN så nærmer det seg av reise og jeg begynner å Google på ting vi kan gjøre, se, gå tur i skog/ fjell osv!!! Så baler det på seg og vips skal vi i alle mulig parker, flakser fra overnatting sted til overnatting sted... Ja til og med i telt. Kun hotell jeg styrer mest mulig unna. Mine barn er ekstremt aktiv så det å ligge på hotell funker dårlig! Hytte, feriehus/ leilighet... Telt(!!) fungerer vist! Jo da barna har det gøy og det har for såvidt vi foreldrene også! Men vi foreldra er nok noen hakk mere sliten enn barna når ferien er over! Vi får gjort og sett mye uansett hvor i Norge eller verden vi drar Pga en aktiv planlegger(meg altså;))

Vi er halvveis i ferien alt... Og jeg kjenner jeg er faktisk sliten!! Nå skal vi ha et par "rolige" dager med kun bading og litt båt før showet starter igjen. Skal bli godt med 2 dager med litt rolig action.

Hvordan planlegger du? Rolig? Full fart? Eller litt av alt.

God sommer videre.

#ferie#offshorewife#sommerferie#båt#badeland#bading#fornøyelseparker#familie#fun#bloggno#blogg

3 kommentarer

tanketromling

10.07.2016 kl.06:36

Man skal ikke bare planlegge. Planleggingen er bare halvparten. Like viktig er det å justere kursen underveis. Kanskje var det ikke slik som du/dere trodde? Viktig å ha tid til "planløse" opplevelser også. Og ta hensyn til de som er med. Planen er ikke hellig.

offshorewife

10.07.2016 kl.10:59

tanketromling: nei en må også ha noen dager uten planlegging;) men vi er en familie som er 100% avhengig av planlegging! Jeg funker dårlig uten en plan??

Marie <3

10.07.2016 kl.08:54

Super mamma du! For en herlig feire!!

offshorewife

10.07.2016 kl.11:02

Marie <3: hahaha super mamma og super mamma;)
Men vi har d gøy da... Å vi foreldre ler godt av hverandre når barna er i seng og vi er så sliten at vi ikke orker å løfte en finger;)
Men neste år skal vi ha en roligere ferie????

Skriv en ny kommentar

hits