Ikke bra nok...?

Okei! Nå må jeg bare skrive et innlegg om det å faktisk "bare" å gi barna en Norges ferie!!! Når ble ikke det bra nok?? Når ble det en dårlig ferie? Vi skryter av det flotte landet vårt til hele verden, VERDENS BESTE LAND å bo i!!! MEN ikke godt nok å feriere i? Hvordan henger det sammen? Er det ikke bra nok å "sjekke inn" på Facebook at du ferierer fjellheimen i stede for den franske rivieraen?? Eller Italia? Eller Spania? Eller hvor enn solen skinn og strendene er OVERFYLT!

Jeg har ingenting mot å reise ut i verden! Jeg ELSKER å reise å se ting, oppleve nye plasser. MEN skal jeg virkelig slappe av, ja da stikker jeg til fjells!

Ikke det at vi bare har fjellferie i år, men det er til fjellet vi skal tilbringe mest tid... Vi skal bare suse rundt i Norge å teste "alt" av parker og badeland først;) Men når vi kommer opp i fjellet siste 14 dagene da blir det ferie på mor og far... og barna så klart. De elsker å være i fjellet.

Men i følge diskusjoner på Facebook, overhører venner sier at de baaaare skal være i Norge i år og sier det med nesten litt trist stemme. Stakkars barna deres som ikke får 14 dager i syden eller andre varme strøk!!!

DE ER IKKE SYND I DE!!!!

Jeg har en venninne som sa til barna at i år blir det ikke ferie, men at de skulle være på hytten. Hun sa at barna hadde jublet og sagt at det blir supert. Da hadde hun blitt helt paff! To timer unna hjemme opp i et fjell og barna hennes var super fornøyd!

Hvem er det som har bestemt at det ikke skulle være bra nok?

Det at alle barn ikke får reise på ferie er det heller ikke synd i! Det er noen helt andre barn det er synd i!!! Jeg leste en artikkel og den vil jeg del med dere senere...

Nei vi foreldre må skjerpe oss. Norge er BRA nok å bo og FERIERE i!

#offshorewife #bloggno # blogg #ferie #norge #2016

#norgesferie #fjellet #fjellferie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits