Ferietips for barn

Vi begynner å bli veldig god på bilferier med barn! Ikke at vi reiser så veldig langt, men langt nok... Med barn i bil tenker jeg;) Danmark er det lengste vi har kjørt med barna. Å jeg kan ikke se for meg at vi kommer til å kjøre noe lengre enn det! Verken jeg eller barna er sånn super glad i bilkjøring, men vi overlever til Danmark! Der går grensen bruker jeg å si. Vel jeg tenkte jeg skulle komme med noe tips som kan gjøre bilturen gøyere og lærerikt samtidig. I hvert fall noe jeg bruker å lage til.

• Dyr bingo

• Skilt bingo

• Bilfarge bingo

Jeg bruker å finne bilder på nett og skrive ut hver sitt ark og jeg har kjøpt ekte bingopenner (heter det det?) Så når barna er begynt å bli lei, tar vi en bingo. Så er det en liten premie til alle når vi kommer frem;) Ikke noe dyrt, men en kjærlighet, sukkerfri tyggis, sprettball eller lignende!

Barna får også velge musikk fra Spotify. De får lage hver sin spilleliste, siden de tre har vær sin musikksmak. Ut i fra de tre spillelistene tar jeg noen sanger fra hver liste og lager en gjett hvem spilleliste. Så spiller jeg litt fra en sang, stopper så må barna prøve å gjette hvem som synger eller hvilken sang!

Når vi har "stille tid" får de ipadene sine og får holde på litt med de.

Det er vår underholdning på bilferie!

Har du noe tips?

#offshorewife #bloggno #blogg #bilferie #tips #barn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits