Ferie og skilsmisse??

Ferier kan fort bli en tøff tid for ekteskapet! Plutselig har både jeg og mannen fri lenge og skal tilbringe mye tid sammen!! Det er ikke alltid en dans på roser når vi egentlig ikke er vant til å tilbringe så mye tid sammen. Så da kan det fort bli noen krangler. Vi prøver å lage avtaler før vi drar på tur sånn barna skal skånes får at det skal bli for mye uenigheter. Vi begge "svelger en kamel eller to"...! Dette er nok viktig for å komme seg igjennom noen uker. Tror også det er viktig å bli enig om hva vi skal og ha en noe lunde plan på hva som skjer i ferien. Med 5 i familien så i forskjellige aldere og interesser, så synes vi det er viktig at vi gjør noe alle vil. Og ALLE sjal delta selv om en ikke har sånn super lyst!! Det har fungert greit for oss.

MEN selv med en plan så blir det nok litt uenigheter og suring både fra barn og voksne. Av og til kan jo faktisk vi voksne være verst... Det vil si at jeg og mannen er ikke enig om hvem av oss er den verste. Han mener meg og jeg mener han;) MEN vi er enig å ikke krangle om det!

Vi har nok ikke kommer så langt noen gang at skilsmisse har vært et spørsmål, men at folk ender med det i lang ferie kan jeg til tider skjønne!!

Mitt tips er; avtaler, tålmodighet, svelg noen kameler, si fra i stede for å irritere seg, ferie skal være for alle!

Har du noe tips for "husfred" i ferien?

#bloggno #offshorewife #ferie #tips #familie #barn

3 kommentarer

Marie <3

16.07.2016 kl.22:26

Hehe håper dere "overlever" ferien. Gode tips :-)

offshorewife

16.07.2016 kl.22:37

Marie <3:
Håper jeg og;);) Hehe...
Går nok bra skal en se... Men GU det kan bli lange uker av og til!!
God ferie til deg og:)

tanketromling

17.07.2016 kl.08:35

Tror man skal tenke på ekteskapet mere som en arbeidsplass enn som en glede. Dere er på jobb. Og så bruker dere jobblogikken. Hvem tar ansvaret for hva? Rettferdig fordeling. Pauser innimellom. Osv.

Ekteskapet har egentlig alltid vært en arbeidsplass. Det er bare nå for tiden det skal være så mye kvalitetstid og kjærestetid og alt det tullet der. Ekteskapet er en jobb. Når man tar det inn over seg blir alt mye lettere.

offshorewife

17.07.2016 kl.10:20

tanketromling: takk for tips;);) Hehe... Ja det er en "jobb". Må jo pleies skal en klare det:):)

Skriv en ny kommentar

hits