Me before you...

Har du lest boken? Sett filmen?

Jeg leste først boken i fjor sommer. To dager så var jeg ferdig med den! Jeg synes boken så god at jeg klarte ikke å legge den fra meg. Når jeg var ferdig med boken ble jeg helt "desperat" etter å lese fortsettelsen.

Da jeg fikk vite film skulle komme ble jeg glad, men spent på om den kom til å bli så bra som boken. Å det må jeg si det har klart!! Å skuespillerene passer perfekt til rollen. En fantastisk film.

Da Louisa Clark - kjent som Lou - mister plutselig jobben sin som servitør og må finne en ny måte å få inn pengene som familien hennes er avhengig av.

I desperasjon tar hun en jobb som personlig assistent for Will Traynor. Will var en fremgangsrik investor og en eventyrlysten mann, men de dagene er dessverre forbi. Etter en tragisk ulykke blir han lam i hele kroppen og mistet lysten til å leve. Han har blitt bitter og innesluttet og slipper ingen mennesker inn. Men i motsetning til familien hans nekter Lou å gå på tå rundt ham og hennes sprudlende personlighet blir vanskelig for Will å ignorere. Etterhvert som tiden går knytter de et sterkt bånd og finner ut at de kanskje var akkurat det de begge trengte.

Jeg anbefaler å lese boken og se filmen! Jeg digger den.

#offshorewife #bloggno #mebeforeyou #film #bok #tips #ethelthalvtår #movie

Én kommentar

Hege Kristin

17.07.2016 kl.16:46

har veldig lyst å se den filmen! har ikke lest boka heller, men det burde jeg sikkert, hehe :D

offshorewife

17.07.2016 kl.16:55

Hege Kristin: jeg hadde lest boken først;)

Skriv en ny kommentar

hits