Detox

Har du prøvd detox av kroppen?

Jeg holder på! Min aller første dag i dag! Men jeg spiser. Ikke bare en sort eller bare smoothie. Jeg spiser ting som skal være bra for kroppen og drikker kokt vann med sitron skiver i. Jeg skal drikke 3 liter med vann løp av dagen. Jeg skal ikke drikke kaffe og det er vanskelig for jeg elsker kaffe. Men i dag har jeg bare drukket en og halv kopp. Her er litt av "oppskriften" jeg følger.

 

Frokost: Valgfri fruktjuice (100 %), urtete og naturell bioyoghurt med sviskebiter.

 

Mellommåltid formiddag: Banan, eple, appelsin, melon eller pære. Spis så mye du vil.

 

Lunsj: Brun ris og cottage cheese. Stor salat med revet råkost som gulrot, kålrot, squash eller lignende. Strø frø og nøtter på topp (for eksempel solsikkekjerner, pinjekjerner og mandler). Naturell bioyoghurt som dressing. Eplejuice. Ikke salt maten!

 

Mellommåltid ettermiddag: Valgfri frukt og sprø grønnsaker som gulrot, kålrabi, selleri. Spis så mye du vil.

 

Middag: Hjemmelaget grønnsakssuppe med brun ris oppi. Bruk tomater, hvitløk, poteter, løk, selleri, gulrot, brokkoli osv. Krydre med urter og pepper, og tilsett litt sitronsaft. Ikke bruk salt!

 

Kvelds: Spis frukt - så mye du orker.

 

Gjennom hele dagen skal du drikke minst tre liter væske. Vann, ren fruktjuice og urtete er glimrende. Ta kosttilskudd som du pleier.

Mer om dette

Hvorfor jeg gjør dette? Jeg skal ned i vekt og planer om å bli sunnere. Jeg ønsker også å bygge litt muskler. Så dette er bare en "boost" for meg. Det er ikke noe rask løsning, dette er starten på et langt opplegg. Å jeg skal nå mitt ønske. Jeg håper å være der jeg ønsker i vekt og bygd opp litt muskler innen 2 år! Det er i hvert fall målet.

#offshorewife #bloggno #detox #timetodetox #kosthold #mat 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits